2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: kurir.rs

IBRAHIMOVIĆ PREVARIO SUPRUGU SA POZNATOM VODITELJKOM: Isplivali DETALJI afera koja TRESE svet!

 U javnost su isplivali  dokazi da su Zlatan Ibrahimović fudbaler Milana i Dileta Leota popularna italijanska voditeljka u strastvenoj tajnoj vezi.

Naime italijanski portali su objavili da su njih dvoje proveli zajedno novogodišnju noć.

 Ibrahimović i zanosna voditeljka nisu još uvek ništa potvrdili, ali italijanski mediji " prenosi izjavu poznanika da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u  Diletinu kuću

"Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila", navodi neimenovani izvor.

Ova informacija odjeknula je kao prava bomba na Apennima, tim pre što se tamo nedavno tvrdilo da je zanosna Dileta uplovila u vezu sa čuvenim turskim glumcem Džanom Jamanom.

Ipak, letošnje glasine o vezi sa Zlatanom, sada je podgrejala ova nova priča o intimno provedenoj novogodišnjoj noći.

Podsetimo, tokom kratkotrajne pauze između dve fudbalske sezone, čuveni golgeter je najpre bio na jahti koja je plovila u vodama ispred Sen Tropea. Bio je tada u društvu supruge Helene Seger, a sa njima su bila i deca, što je samo po sebi trebalo da predstavlja svojevrsni demantij prvih navoda o aferi sa Diletom Leotom.

Međutim, sve se naglo promenilo.

Navodno su slavni fudbaler i sportska novinarka zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović poslao suprugu kući, pa produžio ka Kosti Smeraldi. A na Sardiniju je prethodno Leota stigla sa drugaricama i bratom.

"Prema drugim glasinama, njih dvoje su, najpre u odvojenim grupama, došli u isti restoran. Šta se unutra tačno dešavalo, nije poznato, jer su bili u delu koji je zatvoren za javnost. Ipak, činjenica da su se u isto vreme, na istom mestu, našli došavši sa različitih strana sveta - za švedske medije je dovoljno da istaknu da je 'to samo vidljiva posledica sve hladnijih odnosa koje Zlatan ima u poslednje vreme sa svojom suprugom'. Dileta se u njegovom životu baš tada i pojavila, zahvaljujući fitnes kompaniji koja ih je uzela da je, kao tandem, reklamiraju", pisali su naširoko italijanski mediji.

Leota je već bila u vezi sa jednim sportistom, bokserom Danijeleom Skardinom, a letošnja saznanja o pucanju te romanse italijanski tabloidi pravdali su time što je lepa voditeljka uklonila fotografije sa njim na društvenim mrežama.

On to još uvek nije učinio, a razlog nije poznat  javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar