Izvor:
21.02.2017 u 04:13
0

Novo lice u Ljutice Bogdana: KALID AUČO POJAČAO ZVEZDU! (VIDEO)

Fudbaler iz Ugande Kalid Aučo novo je pojačanje Crvene zvezde.

U pitanju je 23-godišnji centralni vezista, koji je igrao na nedavnom Afričkom kupu nacija, a u Srbiju je došao kao slobodan igrač pošto je raskinuo saradnju sa FK Baroka iz Južne Afrike. Prošle sezone bio je na probi u škotskom Aberdinu, ali klubovi nisu uspeli da se dogovori oko obeštećenja.

Ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao je na dve i po godine sa opcijom da se saradnja produži na još dve sezone. Ali će barem za početak Aučo morati da se crveno-belima dokaže na kaljenju u OFK Beogradu, pošto je procenjeno da mu je isprva potreban period adaptacije na evropski fudbal.

Ali ako se ispostavi da je pravi, a pedigre ima, već od leta mogli bismo da ga gledamo i na stadionu "Rajko Mitić".

mozzartsport.com
Foto: Twitter/Khalid Aucho

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter