Izvor:
22.02.2017 u 14:49
0

Neočekivano: NAVIJAČI BEŠIKTAŠA PODRŽALI EVERTONA I POSLALI MU EMOTIVNU PORUKU! (foto)

Navijači Bešiktaša podržali su fudbalera Partizana Evertona Luiza, koji je vređan na rasnoj osnovi na utakmici sa Radom u 22. kolu Superlige Srbije.

Navijači crno-belih iz Istanbula oglasili su se na društvenim mrežama i okačili transparent podrške Brazilca i poručili: Stop rasizmu.

Navijači Rada su vređali Evertona tokom meča na Banjici. Po završetku ovog duela, Brazilac nije mogao više da istrpi uvrede i prišao je tribini sa navijačima Rada, a potom im je pokazao srednji prst. Usledilo je koškanje igrača dva tima na terenu, a Everton je u suzama otišao u svlačionicu.

Ovaj incident je za kratko vreme obišao ceo svet.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter