Izvor:
23.02.2017 u 01:31
0

Everton otvorio srce: NAJVIŠE ME JE BOLELO PROVICIRANJE MAJMUNSKIM KRICIMA

Vezista Partizana Everton Luiz rekao je da je zaboravio incident posle utakmice s Radom i da ubuduće neće nasedati na provokacije.

"Sve to je iza mene, dobio sam mnogo poruka podrške i sada je sve super. Od sada ću biti mnogo pažljiviji i neću nasedati na provokacije", rekao je Everton za TV Partizan.

Brazilac je posle meča pritrčao tribini na kojoj su se nalazili navijači Rada i pokazao im srednji prst. Oni su ga tokom utakmice vređali na rasnoj osnovi, a potom je došlo do koškanja među igračima dva tima.

Everton je istakao da se sada mnogo bolje oseća nego u nedelju, kada je "psihički bio veoma loše".

On je rekao da su ga navijači Rada "provocirali" celo drugo poluvreme, posebno kada je bio blizu golu iza kog su oni bili smešteni.

"Čule su se imitacije majmunskih krika. To me je najviše iznerviralo, trajalo je skoro celo drugo poluvreme. Zbog toga sam uradio to što sam uradio. Bio sam iznerviran povicima sa tribina", rekao je Everton.

On je takođe zahvalio svima koji su mu pružili podršku u medjuvremenu.

"To mi je mnogo pomoglo da što pre zaboravim neke stvari i vratim se u normalu", rekao je Everton.

Brazilski fudbaler je naveo da incident na Banjici nije promenio njegovo mišljenje o zemlji u kojoj živi i ljudima u Srbiji.

"Ti koji su to uradili se nazivaju navijačima, a ne bi trebalo tako da se nazivaju. To je odvojen incident koji ne može da promeni mišljenje o ljudima ovde", kazao je Everton.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter