Izvor:
23.02.2017 u 02:27
0

LIGA EVROPE: Junajted rutinski, Krasnodar izbacio Fener

Mančester Junajteda, Krasnodar i Šalke prve su ekipe koje su obezbedile plasman u osminu finala Lige Evrope.

'Crveni đavoli' su, posle sigurnog trijumfa na Old Trafordu (3:0), slavili i na gostovanju protiv Sent Etjena, a jedini pogodak postigao je Henrik Mhtarjan u 17. minutu.

Fener je uspeo da anulira brzi vodeći gol gostiju iz Rusije, pošto je Fedor Smolov već u sedmom minutu pogodio za prednost, pogotkom Souze u 41. minutu.

Međutim, domaći igrači nisu mogli do mreže rivala u nastavku susreta, pa je Krasnodar, koji je u prvom susretu slavio 1:0, prošao dalje ukupnim rezultatom 2:1.

Identičan rezultat viđen je i u okršaju Šalke i PAOK u Gelzenkirhenu 1:1, s tim da je ovde domaćin prvi poveo. Alesandro Šop doveo je 'Rudare' u vođstvo u 23. minutu, da bi konačan rezultat susreta postavio naš Matija Nastasić samo 120 sekundi kasnije.

Šalke nije igrao pod prevelikim pritiskom jer je u Solunu bio ubedljiv (3:0).

Uskoro opširnije…

b92

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter