Izvor:
23.02.2017 u 20:41
0

ZAŠTO JE BARSA U KRIZI: Slavna pevačica unosi nemir u svlačionicu!

Debakl protiv PSŽ-a (4:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, kao i činjenica da kaskaju za ljutim rivalom Realom u Primeri, doveli su atmosferu u svlačionici Barselone do usijanja.

Kada dođe do krize, traže se krivci, a španski mediji pronašli su ga u supruzi Đerarda Pikea, slavnoj pevačici Šakiri.

Naime, kako prenosi sajt "donbalon.com, Šakira uporno odbija da se druži sa ostalim devojkama i suprugama fubalera slavnog katalonskog kluba, što navodno utiče na loše odnose među samim igračima, pa ni njihove igre ove sezone na mogu biti na željenom i očekivanom nivou.

Španci pišu kako se supruga Lea Mesija Antonela Rokuco ne odvaja od iazabranice Luisa Suareza, Sofije Balbi, dok kolumbijskoj lepotici ne pada na pamet da u toj priči učestvuje.

Takva situacija utiče na raspoloženje i partije Đerarda Pikea na terenu, stuba odbrane Barselone koja se ove sezone nije proslavila, pa ne bi trebalo da bude iznenađenja ukoliko Šakira zatraži od svog supruga da promeni sredinu, možda već ovog leta.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter