Izvor:
24.02.2017 u 04:21
0

DOBIO OTKAZ NAKON ISTORIJSKE TITULE: Lester smenio Ranijerija!

Aktuelni prvak Engleske Lester Siti smenio je trenera Klaudija Ranijerija samo osam meseci pošto je Italijan odveo Lisice do istorijske titule u Premijer ligi. O ovoj informaciji bruje društvene mreže, potvrda je stigla i od medija kao što su Bi-Bi-Si i Dejli Mejl.

Ovu odluku uprava kluba sa King Pauer stadiona donela je 24 sata nakon poraza od Sevilje (2:1) u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Ovaj 65-godišnji stručnjak našao se na meti kritika kada je u julu 2015. preuzeo ekipu Lestera. Ranijeri je prošle sezone uspeo da sa ekipom vrednom, za engleske uslove skromnih 55.000.00 funti, osvojio prvu šampionsku titulu u istoriji kluba.

Zbog tog dostignuća čak je dobio i nagradu Svetske fudbalske federacije (FIFA) za trenera godine.

Ipak, ove sezone Lester pruža daleko slabije partija i bori se trenutno za opstanak u Premijer ligi. Kada je u pitanju Liga šampiona, Lisice su tu bile bolje i kao pobednici grupe izborili su osminu finala.

Ono što je još gore kada je u pitanju Premijer liga, Lester još nije dao gol u 2017. godini u ovom takmičenju, a osvojio je jedan od mogućih 18 bodova.

Mozzartsport
Foto: Facebook/ Claudio Ranieri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter