21°C

Beograd

OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIĐENO: Donald opisao kako će proslaviti gol ako ga da Partizanu!

Mičel Donald smatra da samo od igrača Crvene zvezde zavisi hoće li dobiti 153. derbi protiv Partizana.

Holanđanin je jedan od ključnih fudbalera crveno-belih na sredini terena.

- Mnogo važna utakmica za nas. Treniramo za derbi, radimo za derbi, jednostavno živimo za derbi! Voleo bih da postignem gol, a ko ne bi u takvom meču?! Opet, to nije u opisu mog posla. Moje je da čistim ispred sebe. Želim da dobijem svaki duel. Nebitno je, ko god ga bude dao, samo da pobedimo - rekao je Donald (28), a onda kroz osmeh dodao:- Ako budem dao gol, istrčaću pet krugova oko Marakane! Pazite, šta sam vam rekao. I naravno, poslaću poljubac mojoj ćerkici.

Donald Mičel poštuje fudbalere Partizana, ali ih se ne plaši.

- Treba da budemo oprezni, ali daleko do toga da treba bilo koga da se plašimo. Igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, znamo koliko vredimo i koliko možemo. Fokusirani samo na protivnika, mada pre svega, gledamo sebe. Očekujem otvorenu borbu, sa naše i njihove strane. I mi, i oni želimo pobedu. Neće to biti prijateljski, već pravi fajterski meč. Moraćemo da damo 200 odsto ako želimo pobedu. Ko bude bolji na sredini terena, dobija utakmicu.Pokušali smo da saznamo od Donalda koga od igrača Partizana smatra za najveću opasnost. Da li je to možda Leonardo, strelac jedinog gola u prošlom derbiju.

- Neeeeee... Bila je jedna naša greška! Ali, Leonardo je mnogo dobar igrač. Everton, takođe. Nismo najbolji prijatelji, ali ih respektujemo kao profesionalce i fudbalere. Sa moje strane svaki igrač Partizan ima poštovanje.

Na pitanje da li bandaž na ruci i lom šake problem, Donald odrečito odgovora:

- Ne! Sve je u redu!

Happytv.rs
Foto: Instagram/ mrredstarbelgrade

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar