27°C

Beograd

Zvezda donela neočekivanu odluku: NAVIJAČI UBEĐUJU KLUB DA JE PROMENI ZBOG GROBARA! (video)

Crvena zvezda je donela odluku da ne skida stolice sa južne tribine uoči 153. Večitog derbija. Iako su se u proteklih nekoliko derbija uvek sa tribine na kojoj se okupljaju navijači Partizana skidale stolice, ovoga puta to neće biti slučaj.

Zvezda je procenila da je previše skupo da se sklanja, pa ponovo postavlja 8.000 stolica. Grobari će posle dužeg perioda na Marakani imati ”pun komfor”.

Rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da veruje da neće biti štete kada su stolice na južnoj tribini u pitanju i da neće videti scenario kao sa 121. ili 137. večitog derbija, kada je mnogo stolica polomljeno i zapaljeno od strane Grobara.

Navijači Zvezde inače već pišu komentare na Zvezdinom Instagramu i mole klub da promeni odluku i da skine stolice, jer veruju da će ih Grobari namerno zapaliti.

Pogledajte kako je to izgledalo na 137. večitom derbiju:

Nakon toga uglavnom su se stolice skidale sa juga Marakane, ali Grobarima nije bio problem da pale južnu tribinu na derbiju čak i kada su stolice bile skidane i kada su bili na betonu.

Tada je i nastala jedna od najupečatljivijih scena na derbiju, kada su navijači Partizana napravili veliki požar na 145. večitom derbiju, kada su zapalili zastavice od koreografije i napravili nekoliko velikih buktinja koje su ličile na logorsku vatru.

Prisetite se kako je to izgledalo:

Ostaje nada da na 153. Večitom derbiju neće biti sličnih scena i da će sve proteći u miru. Meč između Zvezde i Partizana na programu je u 4. marta u 16. časova.

Telegraf
Foto: Arhiva
Video: Youtube/ PodrskaJuga Grobari, M Gajic

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar