Izvor:
02.03.2017 u 21:48
0

SUDIJE OŠTRE PREMA TERZIĆU: Prošlo je vreme kada si birao arbitre!

Novi sukob u srpskom fudbalu! Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odbrusila je Zvezdanu Terziću koji je negodovao po pitanju sudije za predstojeći derbi.

Naime, prvo je procurila informacija da je Milorad Mažić glavni delilac pravde na meču između Crvene zvezde i Partizana (subota, 18.00), ali je onda ozvaničeno da će to ipak biti Majo Vujović.

Generalnom direktoru se to nije svidelo, pa je prokomentarisao da "sudija ne može da se uči na derbiju".

– Sudijska komisija nijednog trenutka nije, kako to Zvezdan Terzić ističe i svesno obmanjuje javnost, promenila arbitra za predstojeći večiti derbi! Ne ulazeći u medijske napise i "pouzdane izvore" koji su Terzića naterali da sebe stavi u ulogu osobe koja će mimo svih propisa, pravila i moralnih normi, hteti da bira sebi arbitre, Sudijska komisija FS, kao odgovorno telo koje delegira arbitre, nije se nikada bavila spekulacijama ​​​​​​​- navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, Terzić, koji je poznat po “komunikaciji” sa sudijama, upadima u svlačionice i pretnjama istim, ne mora da brine za sudijsku scenu Srbije koja ima potpunu autonomiju.

– Ako je navikao u vreme njegovog predsednikovanja da bira i delegira sudije, skida i postavlja po svojoj volji, sada to nije slučaj. A kada neki srpski klub, po Zvezdanu Terziću, dostigne nivo da bude stalni učesnik Lige šampiona, onda će i “saveti” doktora fudbala sudijskoj organizaciji, imati neku težinu. Do tada oni su samo predmet manipulacije i obmane koji za cilj imaju mogući alibi – zaključuju iz Sudijske komisije.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter