Izvor:
07.03.2017 u 20:07
0

Božović: ODLAZIM IZ ZVEZDE AKO IZGUBIMO OD VOJVODINE!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će napustiti funkciju ukoliko doživi poraz od Vojvodine u Novom Sadu.

On je otkrio da u klubu postoji opozicija koja narušava njegov rad i celog kluba.

– Prvi smo na tabeli godinu i po dana, na prste jedne ruke mogu se prebrojati naši porazi. Šta bi bilo da imamo 10 bodova manje, da li bi me streljali. Ako izgubimo od Vojvodine odlazim. Idem da živim kao normalan čovek – rekao je Božović na konferenciji za medije pred duel sa Vojvodinom.

Božoviću, vidno nezadovoljnom, posebno su zasmetale priče u negativnom kontekstu oko večitog derbija.

– Ne mogu da shvatim da ima toliko ljudi koji vole ZvezdU i da pričaju loše, da klub ima mnogo protivnika. I u našim kancelarija ima mnogo takvih, "pljuju" klub, derbi, mene… Nisam ja Zvezda, već samo trener, koji će proći i umreti. Osim što imamo unutrašnju opoziciju ima i spoljnu, zbog toga imamo razne afere.

Božović je priznao da nijedan igrač nije dobio premiju za osvojenu titulu prošle godine.

– Nije bilo sastanka sa upravom. Ne postoji nesklad, ali stalno se priča o parama van kluba – naveo je trener crveno-belih.

Prema njegovim rečima takav slučaj nije u komšiluku u redovima Partizana.

– Najveći protivnici su u našem klubu, opozicija… Partizan je klub koji je organizovao da ne cure informacije, nema negativnosti o njemu – rekao je Boživić, dodavši da je umoran i da mu je potreban odmor.

On smatra da je Zvezda na meti mnogih jer je veliki klub, toliko da ima i jaku opoziciju.

– Čitao sam razna saopštenja, krivi su stranci…Od čega je Srbija da dobija najviše novca od transfera? I ja sam bio stranac, bio sam ljut kad ne dobijem platu. Derbi je bio odličan, kao i svaki, jer ga čine velikim navijači i publika. Mnogo gori derbi sam igrao.

Za duel protiv Vojvodine neće biti promena u timu, precizirao je Božović.

– Vojvodina zaslužujuje poštovanje, ima nekoliko odličnih pojedinaca. To je jedan derbi, nadam se da imamo snage i volje da uspešno nastavimo na putu ka titulu. Uveren sam da imamo snage – zaključio je Božović.

Utakmica 25. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter