Izvor:
08.03.2017 u 00:51
0

DOKTOR HAVAS O MESIJU: Žao mi što moram da kažem, ali dečko je moron“!

Zahi Havas, čuveni arheolog i nekadašnji ministar Egipta za antikvitete, nazvao je kapitena i najboljeg igrača Barselone Lionela Mesija moronom.

Argentinac je bio u poseti Egiptu u okviru kampanje 'Tour n' Cure', koja se bori protiv hepatitisa C, a Havas mu je bio lični vodič kroz čuvene piramide u Gizi.

"Žao mi je što to moram da kažem, ali on je moron – rekao je doktor Havas u uključenju u program jedne telivizijske stanice.

Mesi je prilikom posete Kairu bio okružen ogromnom pratnjom, koju su činili kombiji, automobili, džipovi i policijski motorcikli.

– To sam rekao jer sam mu pola sata pričao o Gizi, a njemu je faca bila 'skamenjena'. Smatrao sam da je važno da mu sve ispričam jer ima milione pratilaca širom sveta. Takođe, dobro je i za Egipćane i za turizam. Ipak, ne deluje mi da je imalo bi zainteresovan, pošto nisam primetio nikakvu reakciju dok sam mu pričao", rekao i Havas, "Nije reagovao čak ni kada sam mu otkrio neke tajne i skrivene delove Velike piramide, ni kada sam mu govorio o monarsima koji su naredili gradnju piramida, za vreme vladavine Tutankamona. Bio je pristojan, ali mi se čini da je jedino što ga zanima fudbal.

Za kraj, čuveni doktor uporedio je njegov dolazak za dolaskom holivudske zvezde Vila Smita.

– Smit je intelektualac. Videlo se da vrlo dobro zna gde je došao i sve vreme mi je postavljao pitanja. Pokazao je odlično znanje istorije piramida. Večerali smo zajedno i proveli barem sat i po vremena pričajući o antikvitetima. Ogromna je razlika između njih dvojice – zaključio je doktor.

B92
FotO: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter