Izvor:
18.03.2017 u 13:28
0

NEVEROVATNA SLIČNOST: Beli brani za Zvezdu! (foto)

Čuvar mreže crveno-belih Damir Kahriman likom i frizurom neodoljivo podseća na Ljubišu Preletačevića

Crvena zvezda ima svog Belog Preletačevića, najintrigantnijeg predsedničkog kandidata!

Ludo je i više nego zanimljivo ovih dana na treninzima fudbalera Crvene zvezde. Razlog je golman Damir Kahriman, koji likom i frizurom neodoljivo podseća na predsedničkog kandidata Ljubišu Preletačevića Belog! Iskusni čuvar mreže našao se na meti saigrača, koji su ga začikavali zbog sličnosti sa momkom iz Mladenovca koji je u proteklih nedelju dana napravio pravu pometnju na političkoj sceni Srbije.

Dobro zezanje

Vidi ga Kahri! Isti onaj Beli! Kao da mu je stariji brat – dovikivali su fudbaleri Crvene zvezde iskusnom golmanu.

Neki su mu poručili i da bi dobro prošao kao dvojnik izmišljenog lika i političara, s obzirom na bradicu i perčin na glavi. Dobro zezanje i pozitivna atmosfera na treninzima fudbalera Crvene zvezde pred gostovanje Čukaričkom u nedelju (15.00) trebalo bi da budu preduslov za kvalitetnu partiju i nova tri boda šampiona države.

Damir Kahriman (32) početkom sezone izgubio je mesto u prvom timu Crvene zvezde, pošto su trener Miodrag Božović i uprava kluba odlučili da forsiraju mladu nadu Filipa Manojlovića.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović smatra da će bivši zvezdaši u Čukaričkom uz trenera Nenada Lalatovića biti najveća prepreka njegovom timu da u nedelju pobedi na Banovom brdu.

Grof: Plašim se zvezdaša

– Oni su klub koji je najbolje organizovan u Srbiji. Imaju bivšeg trenera Zvezde na klupi, koji je jedan od najtalentovanijih u Srbiji i sigurno priželjkuje pobedu, kada već ne radi u njoj. Tu su i Ožegović, Jevtić i ostali koji mogu da nam prave problem. Zvezda im je svima dodatni motiv – jasan je Grof.

Kurir
Foto: Instagram/kahriman1, Facebook/ Ljubiša Preletačević Beli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter