10°C

Beograd

"ASOVI ZA DECU": Uz fenomenalne poteze legendi srpskog fudbala, cilj je ispunjen! (VIDEO)

Poznate ličnosti srpskog fudbala Radomir Antić, Boško Janković i Radosav Petrović izjavili su da im je veliko zadovoljstvo što su sinoć bili akteri humanitarnog meča "Asovi za decu" i da se nadaju da će se ova akcija ponoviti.

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

- Viđena je prava atmosfera i zadovoljan sam odzivom publike. Ideja je predivna i trebalo bi je nastaviti. Pohvalio bih fudbalere koji su došli iz inostranstva i podržali akciju- rekao je Antić.

Fudbaler Verone Boško Janković istakao je da mu drago što je video nekadašnje saigrače iz reprezentacije i drugare.

- Okupili smo se u velikom broju i pokazali da možemo da pomognemo onima kojima je potrebno. Nacija smo koja pokazuje zajedništvo, što je sada slučaj u ovoj divnoj akciji. Nadam se da će ih biti što više- rekao je Janković.

Vezista kijevskog Dinama Radosav Petrović vratio se na stadion na kojem imao dosta uspeha u dresu Partizana.

- Ponosan sam što smo se okupili na ovakvom događaju, ovo je velika stvar za decu. Počastvovan sam što sam bio deo toga, uradili smo korisnu stvar i voleo bih da se ovo nastavi- zaključio je Petrović.

Blizu 50.000 evra prikupljeno je u humanitarnom meču na stadionu Partizana u akciji "Asovi za decu".

Pogledajte poteze legendi srpskog fudbala koji su obeležili ovu humanitarnu akciju:

Tanjug
Foto: Twitter/ExpresportalSrb

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar