Izvor:
02.04.2017 u 20:46
0

TADIĆ PORUČIO: Za Srbiju bih uvek i krv prolio!

U mojoj zemlji je veoma teško uspeti, za razliku od Engleske, gde mladi fudbaleri imaju sve što im je neophodno, jasan je najbolji igrač u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Dušan Tadić, srpski junak. I ne samo to – desetka reprezentacije Srbije je među pet najkorisnijih igrača u čitavim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Da je tako, govore i brojke – naš fudbaler iz redova Sautemptona učestvovao je kod 11 od 12 golova „orlova“ na dosadašnjih pet mečeva u grupi (četiri pogotka i sedam asistencija), a ovaj podatak impresionirao je i britanske medije.

Englezi su s divljenjem objavili intervju s Tadićem.
Reakcije na to što sam igrao krvavog i slomljenog nosa bile su lepe. To je pozitivna stvar kad si Srbin, mi nemamo mnogo objekata i uslova za mlade igrače, ali ono što te u Srbiji uče jeste kako da budeš jak. Kada sam bio mlađi, svi moji treneri učili su me da budem jak bez obzira na ono što se dogodi, bilo da slomim nogu ili nešto drugo, moram da nastavim da se borim za svoj tim. Isto bi učinili i moji saigrači – između ostalog, rekao je Dušan.

Novi Piksi

Tadić je istakao da Srbi imaju fizičke predispozicije za bavljenje sportom, ali i da naši mladi igrači moraju da se muče mnogo više nego u drugim zemljama kako bi postigli uspeh.
Prati nas kliše da smo fizički veoma moćna nacija, ali, nažalost, nemamo strukturu. U mojoj zemlji je veoma teško uspeti, za razliku od Engleske, gde mladi igrači imaju sve što im je neophodno kako bi se ostvarili – zaključio je junak „orlova“, koji je zahvaljujući igri i broju na leđima dobio nadimak Piksi.

Izvor: Kurir
Rorto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter