Izvor:
25.05.2016 u 17:46
0

JAKA LJUBAV PREMA ZVEZDI: Boško Janković se posle osam godina vraća crveno-belima?

Srpski fudbaler Boško Janković rekao je da nije sporna njegova želja da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da za to postoji mnogo prepreka, pre svih ugovor sa Veronom.

Verona je u tek završenoj sezoni ispala iz Serije A, što samo po sebi otvara mogućnost da Janković razduži opremu kluba iz Verone i oslobodi put ka matičnom klubu.

Još godinu dana vezan sam ugovorom za Veronu, ali uskoro bi trebalo da pričam sa klubom. Moramo da se dogovorimo oko mnogo stvari i brzo će sve biti poznato– rekao je Janković, prilikom gostovanja u Beogradu na humanitarnom meču "Asovi za decu".

Čelnici Crvene zvezde u poslednje vreme ne kriju veliko interesovanje da posle osam godina vrate bivšeg reprezentativca Srbije u svoje redove.

Znam sve oko interesovanja. Svi znaju koliko volim Zvezdu, ali sada nemam pravi odgovor. Ne bih želeo da dajem lažna obećanja i previše pričam o tome. Ima vremena, pre toga moram da rešim situaciju sa Veronom– poručio je Janković.

Janković je sa Zvezdom osvojio duplu krunu 2006. godine, a potom je igrao za Majorku, Palermo, Ðenovu i Veronu.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 31 utakmicu i postigao pet golova.

Tanjug
Foto: Twitter/BlogGenoaBrasil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter