Izvor:
07.04.2017 u 18:02
0

BEBI-BUM U CRVENOJ ZVEZDI: 4 igrača u nekoliko dana postali očevi! (FOTO)

Dojučerašnji i aktuelni stranci s Marakane, Portugalac Vijeira, Argentinac Ibanjez, Kostarikanac Ruiz i Francuz Le Talek, u razmaku od nekoliko dana postali očevi

Sad znamo šta su bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde radili pre devet meseci, pre famoznog dvomeča s bugarskim Ludogorecom.

Portugalac Ugo Vijeira i Argentinac Luis Ibanjez istog dana su postali očevi, šest dana kasnije Kostarikanac Džon Ruiz i poslednji u nizu Francuz Damijen le Talek.

Zanimljivo, sva četvorica fudbalera Crvene zvezde su stranci i izgleda da im je prijao boravak u Beogradu. Očigledno je da su posle utakmice s malteškom La Valetom i pred najvažniji dvomeč u Evropi sa bugarskim Ludogorecom mir i pažnju tražili kod svojih lepših polovina. Rezultat je impozantan, četiri nova života – tri sina i jedna ćerkica.

Možemo samo da pretpostavimo šta bi bilo da je Crvena zvezda, kojim slučajem, izbacila Ludogorec i izborila jesen u Evropi… Kakav bi to tek onda bio bebi-bum, kako kod igrača tako i kod navijača.

Kurir
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter