Izvor:
10.04.2017 u 18:57
0

Bivša ljubavnica otkrila: MARADONA ME TERAO DA NOSIM POLICIJSKU UNFIROMU, IMALI SMO SEKS U BAZENU PUNOM LJUDI!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Sport/MARADONA.jpg?m=1479996938

O fudbalskim vrednostima Dijega Armanda Maradone teško je pričati i naći sklad, ali iako je odavno završio karijeru slavni Argentinac i dalje pobuđuje pažnju javnosti.

Njegova bivša ljubavnica, Veronika Ojeda s kojom Maradona ima i sina Dijega Fernanda, progovorila je o seksualnom životu sa legendarnim Argentincem, sa kojim je bila osam godina u vezi.

"Dijego je bio najbolji ljubavnik kog sam imala, a on isto kaže za mene. Niko nije bolji od njega. Kada smo raskinuli, nisam imala seks dve godine", rekla je Ojeda i nastavila sa "vrućim" pričama:

"Najbolja noć u životu bila je sa Dijegom. Bili smo na Karibima na napuštenoj plaži do koje se može doći samo čamcem. On je bez sumnje ljubav mog života i to sam uvek govorila."

Zatim se Maradonina bivša ljubav pozabavila brojkama:

"U krevetu mu dajem 10 od 10. Što se tiče oralnog seksa, na tabeli do 10 on je osmica. Između nas je bila velika strast."

Dodala je i Ojeda detalje kojima je Maradona začinjavao stvari.

"Dijego mi je tražio da oblačim policijsku uniformu. Još uvek je imam, kao i ostale. Jednom smo na nekoj zabavi u Kolumbiji vodili ljubav u bazenu punom ljudi. Ne znam je li iko shvatio šta se događa."

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter