Izvor:
10.04.2017 u 19:52
0

TRANSFER PRE ROKA: Mladi Milinković-Savić već kod Mihajlovića!

Vanja Milinković-Savić, golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije, stavio se na raspolaganje treneru Torina Siniši Mihajloviću. Nekoliko meseci pre ugovorenog termina…

"Bikovi" su zimus, na insistiranje Mihajlovića, kupili mlađeg Milinković-Savića od Lehije za 2,5 miliona evra. Tada su se klubovi dogovorili da se transfer realizuje po završetku sezone, međutim, golman je sklonjen iz poljskog tima, a na to se nadovezala suspenzija (šest mečeva) zbog incidenta na utakmici s Pjastom. Torino je reagovao i već doveo mladog Srbina, koji je u ponedeljak odradio prvi trening.

S Milinković-Savićem i Lijankom, a uz vođstvo Mihajlovića koji sigurno ostaje trener, imamo dobru osnovu za sezonu pred nama – rekao je predsednik "bikova" Urbano Kairo.

Vanja Milinković-Savić nema pravo nastupa u tekućoj sezoni, ali će mu rad pod komandom Siniše Mihajlovića svakako omogućiti da se blagovremeno uklopi u tim i pripremi da između stativa nasledi engleskog čuvara mreže Džoa Harta.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter