Izvor:
11.04.2017 u 15:43
0

MARJANOVIĆ BIO NADOMAK DABL-DABLA: Dobio ovacije u punoj dvorani!

Srpski košarkaš nadomak dabl-dabl učinka u porazu od Vašingtona. Zaređale su se dobre partije Bobana Marjanovica – na utakmici sa Vašingtonom još jednom je pokazao da je prava šteta što nije dobio više prilika tokom sezone.

U porazu Detroita od Vizardsa 105:101, srpski košarkaš je za 17 minuta na terenu upisao po osam poena i skokova.

Ovo je inače bila poslednja utakmica Detroita pred svojom publikom u regularnom delu sezone, u kom je preostala samo još jedna utakmica protiv Orlanda.

Tim povodom je i Marjanovićeva supruga Milica podelila snimak sa utakmice, i to momenat kada je publika reagovala na jedno od Bobijevih kucanja.

Prethodne noći je bilo vrle neizvesno na meču između Portlanda i San Antonija – Blejzersi su, bez zvezda tima Lilarda i Mekoluma na terenu, šutem u poslednjoj sekundi savladali Sparse 99:98-

Pobednički koš postigao je Noa Vonle, koji je dobro odreagvao nakon sigurne odbrane svoje ekipe, i doneo radost svojoj ekipi.

Fantastičnu partiju imao je novajlija u ekipi Klivlenda, Deron Vilijams.

Aktuelni šampion je poražen od Majamija 124:121 posle produžetka‚ a u odsustvu prve zvezde Lebrona Džejmsa, plejmejker je priredio sigurnu partiju – 35 poena, devet asistencija i sedam skokova.

U samom finišu je uspeo da postigne trojku uz faul, ali na kraju to nije bilo dovoljno za pobedu.

U Majamiju je najbolji bio Džonson sa 24 poena, dok je jedan manje dodao Vajtsajd.

Boston je bez ikakvih problema savladao Bruklin 114:105, što je bilo važno za prvo mesto u grupi. Opet se najviše istakao Ajzea Tomas sa 27 poena, Al Harford je dodao 19, a Bredli 18 poena. Na drugoj strani je najefikasniji bio Džeremi Lin sa 26 poena, a Bruk Lopez je utakmicu završio sa 25.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter