Izvor:
11.04.2017 u 23:23
0

Sjajna vest za Srbiju: EKSPRESAN POVRATAK MUSLINOVOG ADUTA NA TEREN!

Pre samo dvadesetak dana, tačnije 15. marta, srpski fudbaler Aleksandar Prijović doživeo je prelom ključne kosti na treningu PAOK-a u duelu sa zemljakom Željkom Brkićem.

Operisan je, i prognoze su bile takve da se njegov povratak na teren očekivao za šest do sedam nedelja.

Ali…

Prijović se našao na spisku igrača na koje trener Solunjana Vladimir Ivić računa za prvi meč polufinala grčkog kupa protiv Panatinaikos u Atini, koji se igra u sredu, glasi vest iz Grčke.

To je svakako sjajan momenat, pre svega za Prijovića i PAOK, ali i za selektora Srbije Slavoljuba Muslina koji će tako moći da se osloni na odličnog napadača za predstojeće kvalifikacione izazove brže nego što se mislilo.

Najverovatnije je da Ivić neće rizikovati sa Prijovićem protiv “zelenih”, već je realnije da će ga polako uvoditi u ritam utakmica koje slede u finišu sezone.

PAOK je trenutno drugi na tabeli grčkog prvenstva šest bodova iza lidera Olimpijakosa.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter