Izvor:
12.04.2017 u 03:48
0

JUVE SE IGRAO SA BARSOM: Dibala uništio Katalonce, Kijelini rešio sve dileme!

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, sastali su se Juventus i Barselona.

Ovo je bio susret najboljeg napad sveta protiv najbolje odbrane. Pobedu je večeras odnela Juventusova odbrana, koja na čelu sa legendarnim Điđijem Bufonom nije dozvolila trio MSN da zatrese mrežu.

Katalonci su bili daleko od svog nivoa i ponovo su u bezizlaznoj situaciji, iz koje su se jednom iščupali kada su od PSŽ-a izgubili sa 4:0. Prošli su dalje sa 6:1, ali Stara dama nije tim protiv kog je lako ponoviti sličan podvig.

Bilo je još na početku jasno da se Barsa nije oporavila od Malage, ali i da je odbrana veoma bušna i nedostojna tima koji želi evropski tron. Lagano je Kvadrado promešao sa desnog boka i uposlio Dibalu koji nije oklevao za vođstvo već u 7. minutu.

Novi šamar pukao je u 22, opet u režiji Dibale koji je opet bio konkretan na pas Mandžukića sa levog krila. Koliko je Barsa bila jalova, svedoči i podatak da Mesi nije imao nijednom priliku da dođe do lopte u šesnaestercu u prvih 45 minuta, a kasnije je Kjelini sve dileme razrešio.

Komično je delovala čak i izmena Luisa Enrikea, Gomeš je zamenio Matjea, a kod kornera je Maskerano čuvao Kjelinija. Razlika u visini je bila dovoljna, štoper Stare dame nije ni morao da skoči da zatrese mrežu, a kasnije je Barsa samo očajnički želela jedan penal.

Imala je i razloga gostujuća ekipa da se žali, lopta je pogodila Kjelinija u ruku, ali je to sudija Marčinijak ignorisao. Juve je mudro trošio vreme do kraja, sa veoma dobrom zalihom ide na megdan Barsi 19. aprila.

Utakmica između Borusije Dortmund i Monaka je odložena i odigraće se sutra od 18:45h, a više o tome pročitajte, OVDE.

JUVENTUS – BARSELONA 3:0 (2:0)
(Dibala 7, 22, Kjelini 55)

JUVENTUS: Bufon – Dani Alveš, Bonuči, Kjelini, Aleks Sandro – Kedira, Pjanić (od 89. Barzalji) – Kvadrado (od 73. Lemina), Dibala (od 81. Rinkon), Mandžukić – Iguain
BARSELONA: Ter Stegen – Pike, Umtiti, Matje (od 46. Gomeš) – Serđi Roberto, Masćerano, Rakitić, Inijesta – Mesi, Nejmar, Suares

Happytv.rs
Foto: juventus.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter