Izvor:
22.04.2017 u 12:39
0

ŠOK U NOVOM SADU: Trener Vojvodine dao otkaz posle samo 17 dana na klupi!

Posle svega 17 dana, Aleksandar Veselinović podneo je neopozivu ostavku, pa će na derbiju u subotu od 17 časova sa Partizanom u Humskoj ekipu voditi pomoćni trener Vladimir Gaćinović.

Veselinović je napustio novosadsku ekipu nakon samo četiri meča.

Zbog nemogućnosti sprovođenja svojih ideja podnosim neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Vojvodine. Bila mi je velika čast da budem deo ovog velikog kluba. Zahvaljujem se igračima i članovima mog štaba na divnoj i iskrenoj saradnji. Hvala navijačima na velikoj podršci koju sam osećao. Ostajem veliki navijač Vojvodine – poručio je Veselinović.

On je na klupi zamenio Dragana Ivanovića, koji je prethodno nasledio Nenada Lalatovića.

Ovo nam je prva u nizu utakmica protiv Partizana i trenutno smo koncentrisani samo na nju. Imamo respekt prema ekipi Partizana, koja je ostvarila impozantan niz od 28 utakmica bez poraza, s obzirom na to da su poslednji put poraženi još u avgustu u Subotici. Marko Nikolić radi izvanredan posao, a imaju i izvanredan napad, kadar i za mnogo jače lige. Sa Đurđevićem, Leonardom i Jankovićem, imaju moć i kreativnost, a sa Tavambom i visinu. Međutim, ići ćemo tamo da odigramo maksimalno – poručio je Gaćinović.

Telegraf
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter