Izvor:
24.04.2017 u 19:14
0

ČELNICI „VOŠE“ ZATRAŽILI ODLAGANJE MEČA SA ZVEZDOM: Ne igramo zbog pritiska Partizana!?

Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine Dragoslav Vuković istakao je da su Novosađani zatražili da se duel protiv Crvene zvezde odloži zbog pritiska koji vrše ljudi iz Partizana.

Ne stišava se bura posle dešavanja na utakmici između partizana i Vojvodine. Čelnici crno-belih tvrde da su predstavnici kluba sa "Karađorđa" pretili da će pustiti Zvezdu da pobedi u narednom kolu, i to zbog skandiranja navijača Partizana "pola Mađar, pola ustaša".

Mi smo podneli zahtev Zajednici superligaša da se utakmica Zvezda – Vojvodina odloži zbog pritiska koji se vrši iz Partizana da ćemo pustiti utakmicu Crvenoj zvezdi. Mi nikome nikada nećemo pustiti meč! Ali, da ne bismo doveli pod bilo kakvu sumnju tu utakmicu, tražimo odlaganje dok se strasti ne smire – rekao je Vuković za Mondo, i dodao:

Smatramo da je to najracionalnije rešenje. Želimo da prvenstvo bude maksimalno regularno i da se nastavi u sportskom duhu.

Susret 3. kola plej-ofa Superlige bi trebalo da bude odigran u subotu.

Počelo se pričati o tome ko će kome pustiti utakmicu, a mi nismo iz te priče, i zato tražimo da Zajednica dobro razmisli i ako budu saglasni neka se odloži kada oni budu hteli… Da li na kraju sezone ili kada već žele. Potrebno je da se spusti ova prašina koja se podigla i da bi svi bili sigurni da je utakmica odigrana regularno – zaključio je Vuković.

Dragoslav Vuković je reagovao i na izjavu Milorada Vučelića "da bi neko rekao da su se Zvezda i Voša već dogovarali" i smatra da su zbog toga sada svi pod pritiskom, naročito igrači Vojvodine, i da "zaista ne bi imalo smisla da se igra u takvoj atmosferi".

Izvor: informer.rs
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter