Izvor:
01.05.2017 u 16:20
0

PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Atletiko želi „četvrtu sreću“, a Ronaldo novo finale!

Fudbaleri Atletika i Reala sudariće se čak četvrti put u poslednjih isto toliko sezona u Ligi šampiona, prvi duel polufinala igra se sutra na Santijago Bernabeuu, a svi iz crvenog Madrida pitaju se da li će biti "četvrta sreća".

Ekipa Dijega Simeonea je od sadašnjeg branioca "ušatog" trofeja doživela sva tri poraza u nokaut fazama Lige šampiona, među kojima dva u finalima – prošle godine posle penala i 2014. kada su je sekunde delile od titule šampiona Evrope, a 2015. u četvrtfinalu sa samo jednim primljenim golom.

Svi iz Atletika smatraju da je došlo vreme za revanš za sve bolne elimininacije, ali na drugoj strani se mnogo pitaju Kristijano Ronaldo i njegovi saigrači.

Ronaldo je u prošloj rundi praktično sam izbacio minhenski Bajern sa ukupno i ukupno pet golova, ali sada će protiv sebe imati, uz Juventus, najbolju odbranu sveta.

Real će biti povređenog Gereta Bejla, koga će menjati sjajni Džejms Rodrigez, dok će odbrana Atletika iz istog razloga biti lišena Hose Marije Himeneza.

"Rodrigez je veoma dobro igrao u izostanku Bejla, radi sve što tražim od njega. Pomogao je u mnogome timu u prethodnim mečevima, nadam se da će tako biti i sutra", rekao je trener kraljevskog kluba Zinedin Zidan.

Iz Atletika su optimisti, posebno harizmatični trener Simeone.

"Možemo da se nosimo sa Realom, pokazali smo to mnogo puta. Nadam se da je sada trenutak da izborimo novo finale", poručio je Argentinac.

Prva polufinalna runda je sutra u domu Reala – stadionu Santijago Bernabeu od 20.45.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter