Izvor:
01.05.2017 u 19:53
0

NIKO KAO SRBIN: Ninković najbolji fudbaler australijske lige!

Srpski fudbaler i vezista Sidneja Miloš Ninković, proglašen je za najboljeg igrača australijskog šampionata.

Ninković je nagradu "Džoni Voren" dobio sa 44 poena u glasanju nekadašnjih igrača, trenera, stručnjaka i predstavnika medija.

On je u sezoni, u kojoj je sa Sidnejom završio na prvom mestu regularnog dela i u finalu plej-ofa boriće se za titulu, zabeležio devet golova i 11 asistencija.

Nekadašnji reprezentativac Srbije u trci za najboljeg fudbalera australijaske A lige pobedio je ispred Dijega Kastra iz Pert Glorija, koji je imao 37 poena, i Nika Martineza iz Vestern Sidneja (29).

Ninković nastupa za Sidnej od leta 2015. godine, a ranije je nosio dresove Evijana, Crvene zvezde, kijevskog Dinama i Čukaričkog.

Za nacionalni tim odigrao je 28 mečeva.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter