Izvor:
03.05.2017 u 01:22
0

NAJKOMIČNIJE PUŠTANJE U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA: Namestili “iz keca u dva“ i 7+, toliko je providno da im se svi smeju! (VIDEO)

Srpski fudbal odavno prati loš glas o nameštanju. Nedavno je čak jedna utakmica naše Superlige bila zabranjena na kladionicama, kada je kvota goste sa 2,9, pala na samo 1,3 pre utakmice, pa je FSS pre utakmice najavio kazne i sprečio bruku.

Takođe i predsednik FSS, Slaviša Kokeza je pre nekoliko meseci potvrdio da je bilo nečasnih radnji u nekim utakmicama Prve lige Srbije (drugog ranga takmičenja), te je pokrenut disciplinski postupak protiv pojedinih klubova.

Takođe, svaka utakmica večitih i neka diskutabilna odluka arbitra gleda se pod lupom i podiže se velika prašina, a tako je posebno bilo posle utakmice Zvezde i Vojvodine, posle odluka Srđana Obradovića na Marakani.

Ipak, koliko god da je moguće ispratiti i donekle iskontrolisati situaciju o nameštanjima u višim rangovima, te kazniti klubove koji se bave nečasnim radnjama, očigledno je teško iskontrolisati takva dešavanja i ”dogovore” klubova na utakmicama u nižim rangovima.

Tako je meč između Smedereva i Mihajlovca u 24. kolu Srpske lige Zapad izazvala veliku polemiku zbog ponašanja igrača obe ekipe tokom meča. Na kraju je rezultat bio 3:4, pa je kladioničarskim rečnikom došao 7+, a sve to pratio je i prelaz ”iz keca u dva”.

Smederevo je povelo sa 2:0 na poluvremenu, prvi gol su dali posle neverovatno nonšalantne reakcije štopera Mihajlovca koji je omogućio igraču nekadašnjeg osvajača Kupa Srbije da izađe sam pred golmana, koji se takođe nije proslavio reakcijom.

I kod drugog gola, nakon udarca glavom fudbalera Smedereva posle kornera nije reagovao. Prehtodno su se igrači gostiju maksimalno trudili da promašuju šanse, čak su se i sudarali pred golom, jer očigledno nisu smeli da vode na poluvremenu.

U drugom poluvremenu totalno suprotna situacija. Fudbaleri smedereva su faktički puštali protivnike da im se ušetaju u mrežu, a ono što je predstavljalo pravi cirkus jeste da čak i u nekim takvim situacijama fudbaleri Mihajlovca nisu dali gol i bilo je i promašivanja lopte sa dva metra udaljenosti.

Vrhunac je viđen na kraju kada je Mihajlovac dao gol za 3:2, a golmanu je jedna lagana lopta ispala iz ruku i došla do protivničkog igrača, koji je ubacio u nebranjenu mrežu. Kasnije je došao i gol za 4:2, a Smederevo je na kraju došlo do utešnog gola, koji je takođe bio bez preteranog angažovanja gostiju, da se zaokruži i 7+, ako je neko odigrao to na kladionici.

Nije im ni bilo potrebno da se preterano cimaju, već su imali pobedu u džepu, a i zašto da publika ne vidi još jedan gol. Ipak golovi donose publiku na stadion, a i što ne bismo mogli da se hvalimo da 7+ ne pada samo na utakmicama Barse i Reala, već i Smedereva i Mihajlovca?

Na sreću ili žalost, neko je i snimio ovu utakmicu, a komentari ispod snimka sve govore šta navijači misle o njoj.

Pogledajte kako je ona izgledala:

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter