Izvor:
03.05.2017 u 20:45
0

„Princ Rima“ odlazi u penziju: Toti završava karijeru i postaje direktor!

Legendarni kapiten Rome Fnančesko Toti na kraju sezone završiće igreacku karijeru i postati jedan od direktora kluba, objavio je danas novi sportski direktor Rimljana Ramon Monći.

"Dogovor između Totija i kluba je da na kraju sezone okonča igracku karijeru i započne novi posao. Ako se budem pitao sarađivaćemo veoma blisko jer kada bih naucio i jedan posto onoga sto on zna, to je već mnogo", izjavio je doskorašnji sportski direktor Sevilje na konferenciji za medije u Rimu.

"Princ Rima" ima 40 godina, a dres rimskog kluba obukao je kao trinaestogodišnjak i bez obzira na mnogobrojne ponude ostao mu je veran do kraja, što ga je učinilo ikonom kluba.

Za prvi tim debitovao je 1993. godine kod trenera Vujadina Boskova i do sada je odigrao 783 utakmice i postigao 307 golova.

Osvojio je samo jednu titulu u Seriji A (2001) i još po dva italijanska Kupa i Superkupa.

Sa reprezentacijom Italije bio je prvak sveta na Mundijalu 2006. godine u Nemackoj, a ubrzo posle toga odlučio je da se povuče iz nacionalnog tima posle 58 utakmica i devet golova.

tanjug.rs
foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter