Izvor:
04.05.2017 u 03:49
0

MLADI TIM MONAKA IZGUBIO 0:2 OD MOĆNOG JUVENTUSA: Ovaj majstor je dvostruki strelac!

Susret dva velikana evropskog fudbala, višestruki prvak Evrope Juventus i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona, Monako sastaju se večeras.

Veličanstvena odbrana Bufona! Žerman je odlično skočio na centaršut sa desne strane i glavom poslao loptu pod prečku, ali je fantastičnom intervencijom legendarni Italijan sačuvao mrežu.

89' – Mario Lemina, 23-godišnjak, zamenio je Pjanića i poslednji je igrač koji će zaigrati za Juventus na ovoj utakmici.

U 85. još pet minuta je ostalo do sudijske nadoknade, Monako opseda gol Bufona, ali Juve čuva prednost onako kako samo on zna.

Poslednja izmena izvršena u 81. minutu. U Monaku je Ture umesto Silve, dok je kod gostiju Rinkon zamenio Markizija.

Za prvom izmenom posegao je Algeri u 77. minutu, izašao je dvostruki strelac i junak Iguain, a na terenu je Kvadrado.

Tokom 74. minuta i dalje se ne predaje Monako, lepo je Silva proigrao Sidibea, on je ovaj put sa desne strane (od početka igrao levog beka) centrirao, ali je odbrana Juventusa opet bila odlično postavljena da otkloni opasnost.

Điđi Bufon je neverovatan ove sezone u Ligi šampiona, primio je samo dva gola ukupno, a mreža mu miruje već 600 minuta.

U 59. minutu Iguain je povećao vođstvo Juventusa na 2:0.

Igra se otvoreno na obe strane i ređaju se šanse jedna za drugom. Najpre je udarac Markizija iskosa sa desne strane u suprotan ugao nogom odbranio Subašić iz odlične pozicije, dok je Mbape iskosa sa levog boka krenuo ka sredini, ali je bio izblokiran.

Bufon i Mbape u jednoj od brojnih epizoda na stadionu "Luj Drugi" tokom 52. minuta.

Odbrana je za sada nadmudrila napad, Juventusov bedem je neprobojan za nalete Monaka, a argentinsko-brazilska kombinacija je donela prevagu. Iguain je odlično dodavanje Alveša pretvorio u jedini pogodak u prvom delu.

U 42. minutu Daniju Alvešu je asistencija za vođstvo bila treća ove sezone u Ligi šampiona i niko iz redova italijanskog šampiona nema više od njega.

Iguainu je ovo bio 30. ovosezonski gol u svim takmičenjima, prošle je stao na 38 pogodaka.

Dobar fudbal gledamo u borbi za finale Lige šampiona, pokušao je i Dibala iz slobodnjaka sa oko 30 metara, ali je njegov šut bio lak plen za Subašića.

HIGUAAAIIINNNN! WHAT A PASS BY DANI ALVES! pic.twitter.com/EH6CipLocJ

— Tarek Khatib (@ADP1113) May 3, 2017

GOLČINA! Sjajna akcija za vođstvo Juvea u Monaku u 29. minutu. Opet su gosti prošli po desnoj strani, Dani Alveš je petom vratio loptu do Iguaina koji je iz prve pogodio donji levi ugao za veliko slavlje navijača italijanskog šampiona.

Odličnu šansu imala je "Stara dama" u 25. minutu, Iguain je morao bolje sa tri, četiri metra, umesto toga poslao je loptu paralelno sa golom koji čuva Subašić.

Prvi žuti karton na utakmici dobio je Bonući zbog faula sa leđa nad Falkaoom u 21. minutu.

Do 20. minuta viđena je serija napada Monaka… Pokušaj Mbapea izblokirao je Bonući, potom je opet dobar centaršut stigao sa desne strane, Falkao je glavom stavio na muke Bufona i iznudio korner, a potom je i Glik takođe probao glavom – pored stative.

Monako je propustio najbolju šansu za vođstvo od početka utakmice u 16. minutu. Dirar je pobegao po desnoj strani i odlično centrirao na prvu stativu odakle je Mbape iz prve šutirao u bliži ugao gde je spreman bio Bufon.

U osmom minutu gosti iz Torina najviše napadaju po boku, preko Danija Alveša i Aleksa Sandra, jer nema sumnje da je Alegri dobro analizirao Monako i to da centralni vezisti Fabinjo (22) i Bakajoko (21) imaju najviše oduzetih lopti u redovima francuskog tima ove sezone u Ligi šampiona.

Pritisak Juventusa viđen je u prvih pet minuta, Monako je počeo da se oslobađa i posle prvog kornera gostiju, i domaći fudbaleri su izveli udara iz ugla bez opasnosti po Bufona.

HappyTv
Foto: Twitter/TransfersCalcio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter