Izvor:
04.05.2017 u 15:14
0

Sunovrat velikana: OFK BEOGRAD ISPAO U TREĆU LIGU!

Tim OFK Beograda je pet kola pre kraja šampionata u Prvoj ligi Srbije izgubio šanse za opstanak u drugom po jačini takmičenju u zemlji.

"Romantičari" su prošle godine ispali iz Superlige, a ove godine ispadaju u Srpsku ligu Beograd, jer više nemaju ni teoretske šanse da sustignu ČSK Pivaru iz Čelareva.

Poslednji poraz doživeli su od lidera Prve lige, ekipe šabačke Mačve koja je OFK Beograd pobedila 3:0 i preselila ih u još niži rang.

Tim sa Karaburme je ubedljivo poslednji na tabeli posle 25 odigranih kola sa 13 bodova. Iznad njih su Kolubara, BSK iz Borče i Odžaci sa 23, 25, odnosno 26 bodova.

ČSK je iznad pomenutih ekipa na 12. mestu i ima i bolji međusobni skor sa OFK Beogradom, pa bi eventualno osvajanje maksimalnih 15 bodova za "Romantičare" bilo pirova pobeda.

OFK Beograd narednu utakmicu igra 7. maja protiv užičke Slobode koja se sa Zemunom bori za drugo mesto i ulazak u Superligu.

Ekipa sa Karaburme je u svojoj istoriji osvojila pet titula prvaka države, isto toliko puta su pobeđivali u Kupu, a svojevremeno su igrali i u četvrtfinalu UEFA kupa.

b92.net
Foto: ofkbeograd.co.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter