Izvor:
09.05.2017 u 23:40
0

MESI UHAPŠEN U IRANU: Policija uhapsila studenta jer liči na zvezdu Barselone! (VIDEO)

Student Reza Parasteš uhapšen je u Iranu, pošto liči na fudbalera Barselone i argentinskog reprezentativca Lionela Mesija.

Parastešu (25) se život promenio preko noći kada mu je otac poklonio dres Barselone sa imenom Lionela Mesija. Reza je odlučio da promeni frizuru i pusti bradu, a onda se videlo da liči na Mesija.

On je izazvao histeriju u Iranu, jer liči na Mesija. Svi su želeli da se slikaju sa Rezom, pošto su mislili da liči na Mesija.

Policija je odlučila da zapleni auto Rezi, a on je morao na informativni razgovor.

"Ljudi me zaista doživljavaju kao Mesija, presrećni su kad se sa mnom slikaju i to mi daje puno energije. Moraću da uradim nešto i sa fudbalskim veštinama kako bi više ličio na njega", rekao je Iranac i dodao da je zbog sličnosti sa Mesijem dogovorio nekoliko sponzorskih ugovora.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter