Izvor:
11.05.2017 u 23:58
0

BRAZILAC JE BAŠ MALER: Bio je velika nada, igrao za Junajted, a sada donosi nesreću klubovima!

Brazilski fudbaler Fabio da Silva još ne zna gde će da nastavi karijeru, jer prema pisanju ostrvskih medija donosi maler timu za koji igra.

Fabio da Silva je pre 10 godina smatran za jednog od najtalentovanijih bekova na svetu. On je sa bratom Rafaelom 2008. potpisao za Mančester junajted. On je do 2014. član Junajteda, a sezonu 2012/2013. igrao na pozajmici u Kvins Park Rendžersu.

Londonski klub je te sezone ispao iz Premijer lige, a Fabio se vratio u Junajted da bi uskoro raskinuo ugovor sa klubom sa Old traforda. On je otišao u Kardif, koji je ispao iz Premijer lige.

Brazilac je ove sezone igrao za Midlsbro, koji je prošle godine uspeo da se vrati u Premijer ligu, ali će od naredne sezone ponovo nastupati u Čempionšipu.

Kurir
Foto: Facebook/Fabio da Silva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter