Izvor:
23.05.2017 u 18:25
0

STRAHOTA U MANČESTERU: Supruga i ćerke Pepa Gvardiole gledale smrti u oči! (VIDEO)

Najmanje 22 osobe su poginule a 59 povređeno u eksplozija koja se dogodila pred kraj koncerta američke muzičke zvezde Arijane Grande u Mančesteru, a među publikom našli su se i supruga i ćerke trenera Mančester sitija Pepa Gvardiole.

Do eksplozije je došlo ispred hale odmah nakon završetka koncerta kada su ljudi izlazili, a dva američka zvaničnika saopštila su da se sumnja da se radi o napadu bombaša samoubice.

Koncertu su prisustvovale ćerke trenera Mančester sitija Valerija i Marija, i njegova supruga Kristina koje su na sreću u ovom napadu prošle bez posledica.

Tim povodom PR tim trenera se oglasio na društvenim mrežama.

"Šok! Ne možemo da verujemo šta se dogodilo prethodne noći. Moje duboko saučešće porocidi i prijateljima žrtava", piše u poruci.

Kurir
Foto: Twitter/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter