Izvor:
23.05.2017 u 18:41
0

PROVOKACIJA KOSOVSKIH ALBANACA: Nisu pustili fudbalera Zvezde, jer Uganda nije priznala Kosovo!

Ekspedicija Crvene zvezde, koja je krenula ka Gračanici, doživela je tešku provokaciju od Albanaca na prelazu Merdare, pošto je fudbaler iz Ugande Kalid Aučo izveden iz autobusa i zabranjeno mu je da nastavi put zato što njegova zemlja nije priznala Kosovo.

Više od sat vremena fudbaleri i uprava Zvezde zadržani su na administrativnom prelazu dok se, navodno, čekala dozvola iz Prištine da Aučo može da produži sa timom u Gračanicu.

Posle dugog čekanja igraču Crvene zvezde je rečeno da ne može da uđe na Kosovo i da mora da se vrati nazad.

I kada su predstavnici Zvezde već završili ceo posao da se Aučo vrati autobusom do Prolom banje, gde bi čekao dok crveno-beli ne krenu iz Gračanice nazad ka Beogradu, iz Prištine je stigla famozna dozvola, pa je igrač iz Ugande ipak nastavio sa timom putovanje na Kosovo.

Fudbaleri Crvene zvezde danas u 16 časova odigraće prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera protiv Gračanice.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter