Izvor:
24.05.2017 u 00:23
0

Crveno-bela fešta u Gračanici: Zvezda dočekana uz „Bože pravde“! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde danas su posetili Gračanicu gde su na sportskom kompleksu „Dragan Džajić" odigrali utakmicu sa istoimenim klubom i slavili rezultatom 0:4.

Već tradicionalno krajem maja fudbaleri Crvene zvezde posećuju svoje pristalice na Kosovu i Metohiji. I treći put za redom navijači iz južne srpske pokrajine priredili su fenomenalan doček našoj delegaciji. Na stotine navijača pesmom su dočekali ekipu crveno-belih i iskoristili priliku da istaknu koliko im poseta najtrofejnijeg srpskog kluba znači.

Fudbaleri Crvene zvezde pre utakmice posetili su manastir Gračanicu, nakon čega su uživali u druženju i ručku koju su organizovali domaćini.

– Iskreno sam radostan što smo danas posetili Gračanicu i uživali u druženju sa našim navijačima na Kosovu i Metohiji. Ponosan sam što je ova prijateljska utakmica sada već postala tradicionalna i siguran sam da će trajati još dugo. Crvena zvezda je uvek uz svoj narod na jugu zemlje – rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Na tribinama terena „Dragan Džajić“ više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi. Ulaz je koštao 200 dinara, a sav prihod namenjen je porodilištu u Gračanici koje je u jako lošem stanju.

U prijateljskom meču humanitarnog karaktera crveno-beli pobedili su ekipu Gračanice rezultatom 4:0. Strelci su bili Joveljić u 7', Luković 36', Platiša 51' i Romanić 66'.

crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter