Izvor:
24.05.2017 u 19:13
0

MESI MORA U ZATVOR: Zbog poreza će ležati 21 mesec!

Španski vrhovni sud potvrdio je danas odluku Suda u Barseloni da se fudbaler Barselone Lionel Mesi kazni sa 21 mesec zatvora zbog utaje poreza.
Odbačene su žalbe Argentinca na presudu iz prosle godine, dok je njegovom ocu Horheu ublažena kazna na 15 meseci, nakon što se terete da su utajili 4,1 milion evra tokom marketinških aktivnosti između 2007. i 2009. godine.
Ipak, prema španskom zakonu, ukoliko prethodno nisu imali sličnih prekršaja, i ako je kazna ispod dve godine presudu mogu da služe van zatvora.
"Bio sam posvećen fudbalu, verovao sam ocu i advokatima i njih sam ovlastio da se bave tim poslovima. Nisam pomislio da bi mogli da me prevare i ne verujem u to", rekao je Mesi na sudu.
Mesijevi advokati spremaju novu žalbu i na ovu odluku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter