Izvor:
02.06.2017 u 16:21
0

BILIĆ ŽELI TADIĆA U SVOM TIMU: Menadžeru „čekićara“ prioritet i napadači Čelsija i Sitija!

Najbolji srpski fudbaler i vezista Sautemptona Dušan Tadić nalazi se na leti londonskog Vest Hema u letnjem prelaznom roku.

Menadžer "čekićara" Hrvat Slaven Bilić označio je Tadića kao jedan od prioretiteta, zajedno sa napadačima Čelsija Mišijem Batšuaijem i Kelećijem Ihenaćom iz Mančester Sitija, piše britanski San.


Tadiću ugovor sa Sautemptonom ističe 2020. godine, ali se sve više spominje da je predstojeće leto pravo vreme za odlazak iz kluba sa Sent Merija.

Srpski reprezentativac završio je treću sezonu u Sautemptonu sa ukupno 44 utakmice i tri gola, možda i najslabijim učinkom od dolaska na Ostrvo.

Vest Hem na čelu sa Bilićem najavio je kvalitetna pojačanja, već je stigao Pablo Zabaleta iz Sitija, a sa pomenutnom "trojkom" imao bi znatno veće ambicije u novoj sezoni Premijer lige od 11. mesta, na kojem je završio londonski tim.

izvor: Tanjug
Foto: Izvor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter