Izvor:
02.06.2017 u 19:33
0

ZVEZDA DEMANTOVALA DA IMA NOVOG TRENERA: Pregovori sa Milojevićem u toku!

Dok mediji tvrde da je dogovor sa Milojevićem postignut, sa "Marakane" stiže da se sa njim jop pregovara, kao i sa ostalim kandidatima.

Vest da će Vlada Milojević biti novi trener Crvene zvezde i da će njegova promocija kao šefa stručnog štaba crveno-belog tima biti u ponedeljak, objavio je Mozzartsport i u roku od pola sata Tanjugu je stigla reakcija iz beogradskog kluba: da sa bivšim trenerom Panioniosa nije postignut konačan dogovor, odnosno da se i dalje vode pregovore sa njim, kao i saostalim kandidatima, među kojima je i sadašnji trener Boško Đurovski.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić razgovarao je sa Milojevićem u Atini, gde je bivši fudbaler Zvezde do skoro vodio Panionios, ali za sada nije sklopljen konačan dogovor.

Milojević je radio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, potom vodio Javor, Čukarički, kojem je doneo prvi Kup Srbije u klupskoj istoriji, kao i kiparsku Omoniju, pre Panioniosa – najprijatenijeg iznenađenja grčkog šampionata jer je izborio izlazak u Evropu.

Izvor: Novosti
Foto: Twitter/SportLikegr, Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter