Izvor:
05.06.2017 u 05:36
0

ZAVRŠENA SAGA NA MARAKANI: Vladan Milojević je novi trener Crvene zvezde!

Saga na Marakani došla je do kraja – Vladan Milojević sutra će, u 13 časova, biti predstavljen medijima kao novi šef stručnog štaba Crvene zvezde!

Iako je Benito Karbone bio na sastanku sa Zvezdanom Terzićem, izbor je pao na domaće rešenje, Vladana Milojevića, koji dobro poznaje sistem Crvene zvezde i prilike u ovdašnjem fudbalu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milojević bi trebalo da parafira ugovor na godinu dana, a insistirao je na tome da igrački kadar bude redovno plaćen kako bi postojao preko potreban mir u svlačionici.

Takođe, Milojević je upoznat sa planovima kluba oko prelaznog roka i očekuje se da crveno-beli brzo krenu u realizaciju istog.

Redstarbelgrade.info
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter