Izvor:
12.06.2017 u 13:25
0

Stojković objasnio zašto je napravio onu grešku pred penal: PO INTERNETU SAM TRAŽIO KAKO REMZI PUCA PENALE! (VIDEO)

Greška koju je Vladimir Stojković napravio sredinom kvalifikacionog meča između Srbije i Velsa nedugo kasnije rezultirala je golu gostujućeg tima.

Golu koji je Aron Remzi postigao sa bele tačke, nakon što je Luka Milivojević skrivio najstrožu kaznu.

Ipak, do toga ne bi ni došlo da Stojković minut ranije nije bez razloga istrčao i napravio faul posle kog je Milivojević povukao Velšanina za dres.

Gol smo primili u najgore vreme. Hteo sam da izbacim loptu glavom u aut, ali nikada ne treba menjati odluke. Pogotovo u ovim godinama. Očekivao sam da će lopta dobiti ”žabicu.” Videli ste šta je njima sudija svirao, a šta nama nije – rekao je Stojković i dodao:

Pokušao sam da poremetim Remzija, čudno je izvodio penale, tražio sam po internetu pet dana, ali je sve penale izvodio na specifičan način. Rekao sam mu da ću ostati na sredini. Sve sam uradio kako sam planirao. Šutnuo je tako, mogao je da promaši i da ih to skupo košta. Nažalost nije promašio. Bilo mi je teško posle primljenog gola – rekao je čuvar mreže Srbije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter