Izvor:
12.06.2017 u 17:11
0

MILOJEVIĆ JE PRAVI IZBOR ZA ZVEZDU: Saglasni bivši učenici!

Oni su istakli trenerovu profesionalnu, ali još više ljudsku stranu, za koju smatraju da je izuzetno važna

Uroš Spajić i Marko Dmitrović tvrde da je Vladan Milojević najbolji mogući izbor za Crvenu zvezdu.

Dvojica momaka koji imaju reprezentativni staž osvojili su 2011. sa Vladanom Milojevićem titulu prvaka države u omladinskoj selekciji sa crveno-belima. Uroš Spajić igra za Srbiju, član je Anderlehta.

– Navijao sam za Miloja od prvog trenutka kada se njegovo ime pojavilo kao opcija za trenera Crvene zvezde. Dobra je osoba i trener, pravi izbor za moj bivši klub. Pedagog i psiholog. Nadam se da će iz cele priče svi profitirati, i Crvena zvezda i Miloje – rekao je Spajić za Kurir i dodao:

– Svi mi koji smo odrasli u Zvezdi živimo za nju i stalno pratimo šta se dešava oko kluba. Navijam da Crvena zvezda bude još jača. Od 11. godine sam na Marakani, zvezdaš sam 100 odsto i drago mi je kad vidim da klub ide u dobrom smeru. Zato smatram da je Miloje pravi. On je čovek koji ume da izbalansira tenziju i motiviše. Ima kočnicu, zna da skine pritisak sa igrača.
Marko Dmitrović bio je golman reprezentacije kod Radovana Ćurčića.

– Drago mi je zbog Miloja, zaslužuje da bude trener Zvezde. Mnogo je dobar trener i još veći čovek. Neko ko je savršen za Zvezdu. Insistira na ofanzivnoj igri i uvek igra na gol više. Voli mlade igrače i sigurno će Zvezdina deca dobiti šansu, ali, kako Miloje voli da kaže, ukoliko je zasluže – jasan je Dmitrović.

O direktoru

MRKELA PUN POGODAK
Uroš Spajić smatra da je dolazak Mitra Mrkele na mesto sportskog direktora izuzetna potez uprave Crvene zvezde.

Mrkela je pun pogodak! On zna da proceni mladog fudbalera. Mene je doveo u Zvezdu iz Radničkog sa Novog Beograda. Kod njega sam proglašen za najtalentovanijeg fudbalera omladinske škole – prisetio se Spajić.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter