Izvor:
21.06.2017 u 14:55
0

MIHAJLOVIĆ: DONARUMA DA OSTANE, NE MOŽE PROTIV POLA ITALIJE!

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović savetovao je svog nekadašnjeg pulena Ðanluiđija Donarumu da promeni odluku i produži ugovor sa Milanom.

Mihajlović je prvi pružio šansu najtalentovanijem golmanu sveta na San Siru i to kao 16-godišnjaku, umesto tada dokazanog Dijega Lopeza.

– Ðanludiji je veoma snažan, ali je i dalje samo dečak. Da bi postao šampion mora još da raste u okruženju koje će da ga voli. Nema potrebe da žuri, razumem njegovog menadžera Mina Rajolu jer želi da ugodi klijentu, ali mora da ostane u Milanu i gradi karijeru – rekao je Mihajlović za Skaj Italiju.

Mihajlović smatra da sadašnja situacija ne ide u korist ni Donarumi, ni Milanu.

– Donaruma sada protiv sebe ima pola Italije i takvo stanje je teško. Bolje bi bilo za obe strane da produži ugovor.

Srpski trener voleo bi da u Torinu sarađuje sa kontroverznim Mariom Balotelijem, kao što je bio slučaj u Milanu.

– Doveo bih Marija u Torino. Zašto da ne? Radio sam sa njim u Milanu i voleo bih opet – poručio je Mihajlović.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter