Izvor:
23.06.2017 u 12:55
0

Ako Zvezda dovede ovog igrača imaće ozbiljnu napadačku liniju: DIREKTOR CRVENO-BELIH IDE U FRANCUSKU PO NJEGA! (VIDEO)

Novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević je izabrao, a na rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana je da njegove želje pretoči u delo. Crvena zvezda će u novoj sezoni igrati u formaciji sa dvojicom klasičnih napadača, a plan je da uz Ričmoda Boaćija navalu srpskog vicešampiona predvodi Aleksandar Pešić.

Bivši centarfor Jagodine, u kojeg je zaljubljen sportski sektor crveno-belih, trenutno je pod ugovorom sa francuskim Tuluzom i zbog toga odgovorni iz Ljutice Bogdana kreću u akciju.

Danas za Tuluz putuje poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović u društvu menadžera 25-godišnjeg napadača Ranka Stojića. Oni veruju da će spustiti obeštećenje koje je u ovom trenutku milionsko, odnosno da će čelnici francuskog kluba pustiti Pešićaza procente od naredne prodaje i nešto „živog“ novca.

Pešić (25) je pod ugovorom sa Tuluzom do leta 2019. godine, a prošle sezone bio je na pozajmici u Atalanti. Pre Francuske igrao je za Jagodinu, Šerif, OFI i Radnički iz Niša.

Sportski sektor Crvene zvezde je njegov dolazak odredio kao prioritet u letnjem prelaznom roku, a ukoliko on bude ostvaren crveno-beli će imati ozbiljan napad u narednoj sezoni, koji im je možda i najviše nedostajao upravo prošlog leta kada su se borili na evrosceni.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter