Izvor:
23.06.2017 u 13:23
0

SALAH STIGAO U LIVERPUL I UZEO FIRMINOV BROJ!

Mohamed Salah konačno je postao član Liverpula. Egipatski fudbaler uzeo je dres sa brojem 11 koji je do sada nosio Roberto Firmino.

Brazilac će uzeti broj devet, što je bilo i očekivano pošto je ionako dosta vremena prošle sezone proveo igrajući u napadu ostrvskog velikana. Uostalom, dres sa tim brojem je bio slobodan u ovom trenutku.

Inače, Salah je danas konačno uspešno završio lekarske preglede u Liverpulu. Potpisao je sa engleskim klubom ugovor na pet godina.

Visina obeštećenja koje će pripasti Romi iznosi oko 45.000.000 evra, pa će Salah biti drugi najplaćeniji igrač u istoriji Liverpula.
“Imamo odličnu ekipu. Prošle sezone sam gledao neke Liverpulove utakmice i video sam da su svi ’ginuli’ na terenu. A vidi se i koliko je treneru stalo. Nadam se da ćemo zajedno doneti mnogo pobeda klubu i navijačima“, naveo je Salah za klupski sajt.

Egipatski fudbaler je prošle sezone za Romu odigrao 41 utakmicu i postigao 19 golova.

Mozzartsport
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter