Izvor:
27.06.2017 u 00:31
0

FLEŠ IZ ZVEZDE: Kanga stigao, Boaći potpisuje, u Nion otišao spisak igrača za dvomeč s Florijanom!

Gelor Kanga priključio se u ponedeljak ekipi Crvene zvezde i odmah se stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću. Gabonac je imao produženi odmor zbog reprezentativnih obaveza, a zbog kazne iz prošle sezone nema prava igranja protiv Florijane u Beogradu (sudi Matijas Gestranijus iz Finske).

Upravni odbor Zvezde je odobrio postignut sporazum, pa će Ričmond Boaći u utorak ili sredu će parafirati trogodišnji ugovor, a u klubu su i optimisti u vezi rešavanja visine obeštećenja sa Tuluzom oko transfera Aleksandra Pešića. Dato je i zeleno svetlo za transfer Srđana Plavšića u Spartu.

Iz kancelarija stadiona u Ljutice Bogdana u UEFA je otišao spisak licenciranih igrača za početak kvalifikacija za Ligu Evrope. Strateg Vladan Milojević odlučio je da se na spisku koji je prosleđen u Nion nađe i Vladimir Jovović, koji je prikazanim tokom priprema na Zlatiboru ubedio trenera crveno-belih da posle dve sezone provedene na pozajmici zaslužuje šansu u Zvezdinom dresu.

Na spisku igrača koji konkurišu za dvomeč s Florijanom (prvi meč u četvrtak od 20.30 na stadionu “Rajko Mitić), nema napadača Srđana Vujaklije, koji će najverovatnije ovog leta napustiti Zvezdu.

SPISAK IGRAČA ZA FLORIJANU
Golmani: Damir Kahriman, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković;
Odbrambeni fudbaleri: Abraham Frimpong, Stefan Milošević, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić;
Fudbaleri sredine terena: Damijen Le Talek, Uroš Račić, Džon Hairo Ruiz, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Srđan Plavšić, Mičel Donald, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Mihailo Ristić, Rikardinjo, Vladimir Jovović, Luka Ilić;
Napadači: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nemanja Milić, Dejan Joveljić, Vanja Vučićević

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter