Izvor:
28.06.2017 u 17:56
0

MILOJEVIĆ: Nema formalnosti, ozbiljno na Florijanu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da malteška Florijana na startu sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope najozbiljnije mora da se shvati i da sve zavisi od njegovog tima.

"Očekivanja u Zvezdi su najveća moguća i uvek će tako biti. Florijana je preko tamošnjeg Kupa došla do Evrope, što nije nimalo lako, imaju nekoliko Italijana i Argentinaca i agresivni su. Poštujemo ih, moramo svakog protivnika, ali nemamo razlog da se plašimo. Apsolutno verujem u tim", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević ističe da niko iz Srbije nema pravo da potceni Florijanu niti bilo koji klub iz Evrope.

"Predstavljeno je da moramo da pobedimo skoro gde god da se pojavimo. Imamo veliko ime i istoriju, ali i drugi treniraju fudbal i nemamo pravo danas da gledamo tako na fudbal, pogrešno je. Ne stvaram alibi, ali u svetu svi igraju fudbal, da li na Malti, Kazahstanu, imaju budžete… Ne znam da li postoji zemlja sa amaterskim fudbalom, možda par njih. Formalnosti nema, fudbal je otišao u drugu dimenziju. Ako se neozbiljno shvati rival može da dođe do problema, sve zavisi od nas".

Prema njegovim rečima još uvek nije odlučio kojih startnih 11 igrača Zvezde će na teren.

"Imam nekoliko dilema i tako uvek treba da bude. Što se tiče golmana (Manojlović, Kahriman, Stanković), računam na svu trojicu ozbiljno i pred meč ću znati ko će na gol. Kahriman je imao i temperaturu", dodao je on.

Na pitanje kojim rezultatom bi bio zadovoljan s obzirom na podatak da Florijana na poslednja dva izleta u Evropu ima skor 0:21.

"Loš sam prognozer. Vama novinarima bih ostavio to pitanje. Ne bavim se statistikom, to je igra brojki i njom se bavim samo analizom mojih igrača. Svaka utakmica je nešto novo. Mi smo Zvezda i uvek idemo na pobedu, preuzeli smo iz istorije", zaključio je Milojević.

Crveno-beli protiv Florijane neće moći da računa na suspendovanog Gelora Kangu, dok je neizvestan nastup Džona Ruiza zbog povrede.

Utakmica između Crvene zvezde i Florijane igra se sutra od 20.30 na stadionu Rajko Mitić.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter