Izvor:
30.06.2017 u 15:12
0

BOAĆI: Golove ću da proslavljam plesom!

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći kaže da je srećan zbog dva gola i što je njegova ekipa stekla veliku prednost protiv malteške Florijane (3:0) u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Pre svega bih želeo da istaknem zahvalnost Bogu što nam je podario ovu pobedu. Igrali smo protiv dobre i, slobodno mogu reći, italijanske ekipe. Oni su bili agresivni, ali mi smo ispoštovali sve što je trener tražio od nas, dali smo sve od sebe i obezbedili pobedu", rekao je Boaći posle utakmice.

Boaći je dodao da će od sada svaki gol da proslavlja plesom.

"Svaki gol proslavljam na poseban nacin, ono što mi u tom trenutku padne na pamet, to i uradim. Dopao mi se ples, volim da igram i sada ću tako proslavljati sve svoje golove. Volim da zabavim navijače nakon lepog gola kao što je to danas bio slučaj".

Golgeter iz Gane nedavno je potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Crvena zvezda je postala moja porodica i veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Prezadovoljan sam kako se stvari odvijaju za mene u Beogradu".

Boaći nije skrivao zadovoljstvo što je prilikom izlaska sa terena dobio gromoglasan aplauz navijača.

"Zvezdini navijači su velika porodica. Oni su najbolji, njihova podrška je nezamenljiva. Energija koju nam daju sa tribina je vrlo važna i dobra za ekipu, svima nam daje samopouzdanje i energiju da više trčimo i radimo naporno za ekipu. Veoma sam im zahvalan na tome", zaključio je Boaći.

Revanš utakmica između Florijane i Crvene zvezde igra se za šest dana na Malti.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter