Izvor:
18.07.2017 u 02:48
0

PSŽ plaća Nejmara 222 miliona, Junajtedov poslednji napad na Dajera!

Do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama.

MANČESTER JUNAJTED: Klub sa "Old Traforda" spreman je da krene u poslednji napad na vezistu Totenhema Erika Dajera. Dejli Miror prenosi da će Junajted ponuditi "pevcima" 60 miliona funti (68,5 miliona evra) za 23-godišnjeg zadnjeg veznog.

PSŽ: Posle izjave napadača Barselone Nejmara da ne zna šta budućnost nosi, usledila je munjevita reakcija "svetaca". Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi spreman je da plati otkupnu klauzulu za Brazilca, koja iznosi 222 miliona evra.

VEST HEM: Mrežu "čekićara" naredne sezone će braniti Džo Hart. Čuvar mreže Mančester sitija je prošao medicinske preglede i narednu godinu će biti na pozajmici u Vest Hemu.

JUVENTUS: "Stara dama" je odbila ponudu Barselone tešku 95 miliona evra za Paula Dibalu, piše Gazeta delo Sport! Argentinac je velika želja Barse, kao i Real Madrida, ali Juventus za sada odoleva napadima španskih giganata.

EVERTON: Novi fudbaler "karamela" je Kuko Martina! On je na "Gudison" stigao iz Sautemptona, a sa Evertonom je potpisao trogodišnji ugovor.

MANČESTER JUNAJTED: Žoze Murinjo je postavio uslov Real Madridu kada je reč o transferu Davida De Hee. Portugalac je spreman da se odrekne sjajnog golmana, ali samo ukoliko Real isto učini sa Tonijem Krosom.

JUVENTUS: Juventus i Arsenal su dogovorili, Vojčeh Ščesni novi je čuvar mreže "stare dame". "Tobdžije" su prvo tražile 16 miliona evra za Poljaka, "stara dama" je nudila dvostruko manje, pa su se na kraju našli na oko 11 miliona. Ščesni je inače poslednje dve sezone proveo u Romi na pozajmici.

ATLETIKO MADRID: Čelnici Atletika dobili su ponudu Čelsija, koji želi da kupi belgijskog krilnog napadača Janika Karaska. Kako piše "Don Balon", Čelsi je ponudio Karasku petogodišnji ugovor, ali konačnu reč o transferu daće Atletiko.

BORUSIJA DORTMUND: Novi špic "milionera" za sledeću sezonu najverovatnije će biti – Olivije Žiru! Dortmund i Arsenal su počeli pregovore oko transfera, a nemački klub je spreman da plati 40 miliona evra za francuskog napadača. U Borusiji očekuju da u narednih nekoliko dana prodaju Pjera-Emerika Obamejanga, pa da deo tog novca preusmere Arsenalu za Žirua.

MANČESTER JUNAJTED: Mančester junajted dogovorio se sa Interom pa Ivan Perišić prelazi na "Old Traford" za 47,5 miliona evra, prenose britanski mediji. "Nerazuri" nisu želeli da se odreknu sjajnog krilnog napadača, ali je on insistirao na odlasku, pa Inter nije imao kud. Perišić bi do srede trebalo da odleti u Mančester na lekarske preglede i potpis ugovora. Čekamo zvaničnu potvrdu!

ARSENAL: Olivije Žiru hoće da napusti Arsenal nakon dolaska Aleksandra Lakazeta. S druge strane Arsen Venger želi da ga zadrži, iako se za francuskog reprezentativca interesuju Marsej, Vest Hem i Borusija Dortmund.

JUVENTUS: Juventus traži zamenu za Leonarda Bonućija koji je prešao u Milan, a navodno je šamona Serija A počeo pregovore sa Romom oko Kostasa Manolasa. Grk je bio nadomak prelaska u Zenit, ali je transfer propao, dok su iz kluba pre nekoliko dana poručili da on više nije prodaju. Možda im Juventus promeni mišljenje ponudom jačom od 35 miliona evra, koliko su nudili Rusi.

ČELSI: Kako prenose engleski mediji Čelsi imaju rok od sedam dana da završi transfer Pjer-Emerika Obamejanga posle čega Borusija Dortmund povlači igrača sa tržišta. Cena Obamejana je 75 miliona evra a "milioneri" čekaju konkretnu ponudu "plavac".

MILAN: Ni u Mančester junajted ni u Čelsi – Alvaro Morata ide u Milan. "Gazeta delo Sport" piše da je Milan spreman da plati 70 miliona evra za Alvara Moratu, a samom igraču će biti ponuđena godišnja plata od 10 miliona evra! Ukoliko Real i Morata prihvate ponudu španski napadač bi postao ubedljivo najplaćeniji igrač u Seriji A.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter