Izvor:
19.07.2017 u 23:28
0

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA KARIJERU NASTAVLJA NA MARAKANI: Nemanja Radonjić je Zvezdin četiri godine!

Nije Slovan, jeste Crvena zvezda. Doskorašnji krilni vezista Čukaričkog i mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi, saznaje MOZZART Sport

On će sa srpskim vicešampionom potpisati četvorogodišnji ugovor. Na taj način Nišlija je ispunio veliku želju, jer je i u omladincima Partizana važio za velikog navijača Crvene zvezde.

Crvena zvezda je dobila doskorašnjeg člana Čukaričkog za džabe, pošto je Radonjićsporazumno raskinuo saradnju sa Romom, sa kojom je bio pod ugovorom. Iako je u dresu Čukaričkog fudbalski oživeo, prethodnih dana se spekulisalo da će vragolan iz Niša promeniti sredinu.

Radonjić je bio velika želja trenera Slovana Ivana Vukomanovića. Slovački klub jeRadonjiću ponudio mesečna primanja od 15 hiljada evra i 50 hiljada evra na ruke. Međutim, on je odlučio da posluša srce.

Od Radonjića se očekuje da u Crvenoj zvezdi fudbalski eksplodira i pokaže zašto je dugo važio za najtalentovanijeg igrača "klase 1996". On bi na krilnim pozicijama trebalo da deli minutažu sa Lukom Adžićem.

Dolazak Radonjića samo će ubrzati odlazak Džona Ruiza.

Mozzartsport
Foto:Facebook/Nemanja Radonjic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter