Izvor:
21.07.2017 u 14:50
0

Donald Mičel : FOKUSIRAN SAM NA ZVEZDU!

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je potpuno skoncentrisan na igre u dresu crveno-belih, iako postoji mogućost da do kraja prelaznog roka promeni sredinu.

Sve dok sam ovde biću potpuno fokusiran. Mediji svašta pišu, ali ništa nije sigurno. Uvek postoji šansa da odem, ali i da ostanem. Da li ću igrati protiv Sparte? Zašto da ne?", rekao je Donald novinarima posle pobede nad kazahstanskim Iritišom (2:0).

Upravo je Holanđanin bio strelac protiv Irtiša za plasman u treće kolo kvalifikacija u Ligu Evrope, prvim golom iz slobodnog udarca u karijeri.

"Mnogo sam vežbao, mislim da je bio lep gol. Drago mi je da sam ga postigao. Srećan sam, to je najbolji opis posle ove utakmice. Imali smo prilike, ponekad smo grešili u tom poslednjem pasu i zbog toga nije bilo više stopostotnih prilika. Irtiš je težak protivnik, malo ćemo da proslavimo, da se osvežimo, a onda da se fokusiramo na sledeći meč", naveo je Donald.

Donald je istakao da su navijači opet pružili veliku podršku fudbalerima Crvene zvezde.

Izvor/vecernje novosti

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter